Hastanc-ekszer shopról

A HASTÁNC-ÉKSZER WEBÁRUHÁZ A MINDENKORI DIVATTRENDNEK MEGFELELŐ KOLLEKCIÓKAT KÍNÁL AZ IGÉNYES NŐK SZÁMÁRA. AZOKNAK A HÖLGYEKNEK, AKIKNEK SZENVEDÉLYÜK A HASTÁNC, ÉS SZERETNÉNEK ELÉRHEZŐ ÁRON, SZÉLES ÁRUKÍNÁLATBÓL RENDELNI. 

TERMÉKEINKET TÖBB EURÓPAI ÉS KELETI ORSZÁGBÓL RENDELJÜK! AZ IGAZ, HOGY SOKSZOR VÁRNI KELL A KÍVÁNT TERMÉKRE, DE ÍGY ELÉRHETŐ ÁRAKON TUDJUK KÍNÁLNI A TERMÉKEKET!

ÉKSZER VÁLASZTÉKUNKAT A FIATALOK ÉS A FIATALOS KÖZÉP KOROSZTÁLY ÉS AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLY ELVÁRÁSAINAK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ALAKÍTOTTUK KI. MINDEN HÉTEN ÉRKEZNEK ÚJ, KISSZÉRIÁS TERMÉKEK.  ÁRAINKAT IGYEKSZÜNK ÚGY KIALAKÍTANI, HOGY LEGÚJABB TERMÉKEINK IS, MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐEK LEGYENEK.

KÉRJÜK, CSAK AZOK RENDELJENEK KÜLFÖLDI TERMÉKET, AKIK KI TUDJÁK VÁRNI A SZÁLLÍTÁST ÉS VÁM KEZELÉST!

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Otthonról, kényelmesen vásárolhat, nem kell utaznia és sorban állnia az üzletekben. Sokkal szélesebb kínálatból válogathat, Magyarországon nehezen elérhető termékekhez is hozzájuthat!

Kockázat nélküli vásárlás. Ha elégedetlen a vásárolt termékkel és ezt 8 napon belül jelzi felénk, majd visszaküldi az árut, akkor minden további kérdés nélkül visszautaljuk a vételárat.

CÉGINFORMÁCIÓK:

ÜZEMELTETŐ: Kőrösi Ferenc Egyéni Vállalkozó

Adószám:67056981-1-43

Székhely:1213 Budapest, Mária királyné útja 170.

Illetékes, v. bejegyző 

cégbíróság megnevezése: Budapest XXI.kerületi Hivatali Iroda

 

Bankszámlaszám:Kőrösiné Vas Szilvia BUDAPEST BANK 10100826-30425800-01003004

ELÉRHETŐSÉG:

E-MAIL:info@hastanc-ekszer.hu

tel.:06 70 2577509

KELLEMES BÖNGÉSZÉST ÉS SIKEES VÁSÁRLÁST KÍVÁNUNK!/home/szilvia/Letöltések/google202f547023236cc4.html